Adik Risteena Dan Ruhainies Belanja Body Mantap Di Instagram

Adik-beradik yang menjadi anak seni, bukannya satu perkara luar biasa dan baru lagi.. Dah ramai artis-artis diluar sana tu yang mempunyai pertalian darah.. Contohnya seperti adik-beradik Senrose, adik-beradik Sharifah Amani, adik-beradik Shaheizy Sam dan ramai lagilah kalau Miss nak senaraikan..

Opps.. Lupa pulak Miss, ada lagi adik-beradik artis yang ada, iaitu Risteena dan Ruhainies.. Dua beradik tu pun sama ‘hot’ macam adik-beradik Senrose jugak.. Antara Risteena dan Ruhainies, Miss tengok Ruhainies lebih menyerlah dan popular.. Walaupun Risteena yang pada mulanya menceburi bidang hiburan terlebih dahulu..

Miss tak kisah lah siapa dulu yang melangkah masuk ke dalam industri hiburan ini.. Apa yang menarik perhatian Miss nak menulis kisah dorang adik-beradik ni kerana Miss tak sangka, yang Risteena mempunyai seorang lagi adik perempuan yang dikenali sebagai Nur Riesha..

Miss ingatkan Ruhainies jer adik perempuan Risteena, rupanya ada lagi seorang.. Cer u’olls tengok gambar ni, boleh tahan jugak lah adik Risteena dan Ruhainies ni yer.. Sakan dia ‘belanja’ gambar ‘hot’ dia untuk tatapan followers instagram dia..

Miss yakin la kalau kaum Adam tengok gambar ni, mesti tergugat iman dorang.. Tengok jer lah, baik punya Riesha ‘belanja’ gambar ‘tundun’ dan bontot mantop dia.. Seksi habis! Miss tengok followers Riesha pun boleh tahan, dah mencecah puluhan ribu u’olls.. Dah macam artis dah!!

Miss rasa tak lama lagi Riesha pun akan mengikut jejak langkah dua kakaknya jugak untuk menceburi diri didalam dunia lakonan.. Rupa ada, badan pun mantap.. Dah cukup package sangat lah tu!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s