Kanak-Kanak 3 Tahun Hampir Maut Dihempap Pintu Kaca

Sebuah rakaman CCTV yang agak sayu dan sedih untuk dilihat oleh orang ramai.. Saat-saat sorang kanak-kanak perempuan berumur 3 tahun dihempap pintu kaca di kompleks membeli-belah China..

Pintu kaca yang ada kat kompleks membeli-belah bukan ringan, berat gila kot.. Walaupun pintu kaca tersebut dah menghempap kanak-kanak itu, kaca pintu itu masih lagi tak pecah..

Kalau kaca tu pecah mungkin kecederaan lebih teruk akan dialami oleh kanak-kanak tersebut.. Kanak-kanak itu dikatakan keluar dengan neneknya ke salah sebuah satu pasaraya di sana.. Nasib tak menyebelahi kanak-kanak tersebut sewaktu lalu di pintu berkaca.. Pintu tu dah jatuh dan menghempap kanak-kanak terbabit..

Nenek kanak-kanak yang berada tak jauh dari mangsa cuba nak tahan pintu kaca tersebut. Tapi, disebabkan pintu kaca itu amat berat, neneknya tak berjaya menahan pintu tu dari menghempap kanak-kanak malang itu..

Nasik baik umur kanak-kanak tu masih lagi panjang.. Kanak-kanak tersebut hanya mengalami keretakan tulang tengkorak dan dah pun stabil.. Miss A harap ibu bapa boleh jaga keselamatan anak masing-masing dan pastikan anak korang sentiasa berada dekat dengan anda.. – MissA/Utaranews

https://youtu.be/iJL3lcYZfxo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s