Demam ‘Suri Hari Mr.Pilot’ Masih Belum Reda!!

1t

2t

Walaupun drama ‘Suri Hati Mr.Pilot’ telah melabuhkan tirainya, tapi nama pelakon utama drama berkenaan iaitu Fattah Amin dan Neelofa masih meniti dibibir peminat sampai sekarang.. Lebih-lebih lagi bila Fattah dan Neelofa masih memuat naik gambar mesra dorang bersama di akaun Instagram masing-masing..

Baru-baru ini Fattah dan Neelofa telah menarik perhatian ramai bila pasangan tu menyahut ‘3 bite challenge’, iaitu makan McChicken terbaru dari McDonald.. Miss tengok pasangan tu bukan main sweet lagi u’olls.. No wonder lah ramai dok meroyan tengok gelagat Fattah dan Neelofa..

Tak habis-habis tayang kemesraan dorang.. Nak ‘promosi’ apa lagi pun tak tahu lah! Tengok jer lah gambar ni, bukan main mesra lagi.. Pakaian dorang pun sedondon! Itu pasal di ruang komen akaun Istagram Fattah penuh dengan komen-komen meminta dia dan Neelofa kahwin..

Nak kahwin macam mana, kalau kedua-duanya mengaku tak ada hubungan.. Melainkan lah dorang macam Amyra Rosli dan Amar Baharin.. Pasangan tu pun bercinta gara-gara berlakon bersama, sekarang dah nak kahwin pun..

Tapi Miss tak tahu lah kisah Neelofa dan Fattah macam mana pulak.. Kalau dorang nak bercinta pun, bercinta lah.. Ramai yang restu hubungan dorang.. Tak ada lah muak tengok aksi mesra dorang yang kerap ditayangkan tu.. Ini tak ada apa hubungan, dok kerap tayang gambar macam ni pulak.. Poyo jer!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s