Zara Zya Teringin Nak Jadi Bapok

Pelakon Zara Zya atau nama sebenarnya, ialah Zainurul Razia bt Mohd Zainuddin yang popular menerusi drama ‘Love You Mr.Arrogant’, bukan lah satu nama asing lagi dalam industri hiburan tanah air.. Pelakon ni dah dikenali ramai dan wajahnya kerap menghiasi drama-drama yang ditayangkan di kaca televisyen..

Miss tengok Zara Zya ni semakin lama, semakin cantik dan stylo la pulak.. Make-up pun semakin tebal ditempek dimuka.. Entah berapa kati bedak ditempek pun tak tahu lah.. Hahaha..

Tak macam awal-awal penampilannya semasa baru masuk ke dalam industri hiburan dulu, nampak muka macam ‘innocent’ dan make-up pun tak tebal.. Oppss.. Lupa pulak Miss, kalau jadi retis perlu sentiasa berpenampilan menarik.. Baru lah bilangan peminat akan bertambah.. Betul tak??

Miss ingatkan akan ramai yang suka dengan penampilan terbaru Zara Zya, rupanya sangkaan Miss meleset lah.. Gara-gara penampilan barunya ni, Zara digelarkan sebagai ‘bapok’.. Kalau Zara dengar ni, mesti dia panas bontot punya lah! Hahaha..

Lagi satu tu, baru-baru ni Zara telah disoal mengenai jodoh.. Miss dengar Zara tak kisah kalau jodohnya dengan orang yang lebih muda darinya, janji dapat menanggung dirinya.. Apa-apa jer lah Zara, untuk hidup bersama dengan pasangan bukannya mengharapkan sebelah pihak jer.. Sama-sama tahu tanggungjawab masing-masing.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s