Wanita Digosok Kemaluan Pada Badan Oleh Lelaki Gila Seks

syima

syima2

syima3

Makin menjadi-jadi nampaknya ‘golongan lelaki gila seks’ di Malaysia ni.. Langsung tak takut dan berani mencari mangsa untuk dijadikan tempat memuaskan nafsu..

Baru-baru ini, ada sorang wanita mendedahkan telah menjadi mangsa ‘rogol’ sorang pemandu Grab Car dengan menunjukkan kemaluan sewaktu mengambil penumpang menaiki kereta..

Kali ini, kejadian yang hampir sama tapi lebih menjijikkan dah berlaku pada seorang wanita di Lembah Pantai.. Wanita kat luar sana memang perlu lebih berhati-hati kalau keluar seorang diri, dah tak selamat rasanya bila terlalu banyak lelaki gila seks..

Sorang wanita yang dikenali sebagai Syima telah kongsikan detik diganggu lelaki gila seks sewaktu menggunakan perkhidmatan LRT.. Sorang lelaki berkaca mata mengambil kesempatan didalam keadaan tengah sesak didalam LRT untuk buat operasi jahat..

Bukan saja keluarkan kemaluan, lelaki tu siap gosokkan kemaluan dia pada badan Syima, menjijikkan! Walaupun dah menjerit dalam LRT untuk selamatkan diri, korang nak tahu? Langsung tak ada siapa yang nak tolong Syima..

Mungkin lelaki-lelaki yang ada dalam LRT tu tak tahu apa punca Syima menjerit, itu yang semua buat tak tahu kot.. Sepatutnya lelaki gila seks tu dibelasah secara ‘berjemaah’, baru dia tahu apa itu erti penyesalan..

Kaum hawa kat luar sana boleh la belajar seni mempertahankan diri atau bawa penyembur lada kalau diganggu mana-mana individu yang tak bertanggungjawab.. Tak salah nak utamakan keselamatan, sebab wanita sekarang banyak yang menjadi mangsa serangan seksual.. – MissA/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s