Lisa Surihani Hamil Lagi??

1w

2w

Siapa lah yang tak kenal dengan pelakon cantik Lisa Surihani kan, wajah ayunya sering menjadi pujaan hati.. Tapi sayangnya Lisa sudah dimiliki Yusy KRU dan jugak anak Lisa, Yahaira Leanne.. Hihihi.. Dah lama Miss tak dengar cerita pasal Lisa..

Miss tengok Lisa dah semakin ‘slow’ dalam lakonannya.. Tak ada pulak lakonan terbaru Lisa yang bakal muncul.. Tadi Miss tengah usha-usha kat laman sosial Instagram, ternampak gambar Lisa menjadi ‘bridemaids’ yang dimuat naik oleh kawan Lisa.. Gambar tu telah menarik perhatian Miss..

Miss bukannya tertarik kerana Lisa menjadi ‘bridemaids’.. U’olls tengok gambar ni, Miss tengok Lisa sekarang dah semakin berisi lah.. Bila Miss perhatikan betul-betul gambar ni, Lisa macam nak sorokkan baby bump pun ada. Cer u’olls perhatikan betul-betul, dua gambar tu dengan jelas..

Lisa macam sengaja jer sengetkan badan dan menutup perutnya dengan tangan.. Lagi satu gambar tu pun sama, Lisa sengaja bongkokkan badannya sikit untuk cover perut dia.. Miss tengok perut Lisa pun dah nampak macam ‘buncit’.. ‘Buncit’ biasa atau ‘buncit’ ada baby?? Hihihi..

Yela, sebelum ni kan Lisa pernah menarik perhatian kerana berjaya menguruskan badannya selepas melahirkan anak pertamanya.. Tup-tup, baru-baru ni kembali berisi pulak.. Tapi Miss tak pasti lah Lisa hamil lagi ke tak.. Lagipun tuan empunya badan tak ada pulak mengumumkan apa-apa buat masa sekarang.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s