Azmin Ali Kini Menjadi Penjilat Parti Cap Bunga!!

2a-copy

Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Azmin Ali kini sudah menjadi penjilat parti cap bunga, Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM)… Kerjanya menjilat PPBM sepenuh masa… Patut la krisis air di Selangor tak selesai… Sebab sibuk menjilat rupanya.

Melalui satu rakaman video di dalam satu ceramah yang diadakan di Muar, Johor… Azmin mendakwa hanya pada zaman Tun Dr Mahathir Mohamad sahaja UMNO, bangsa Melayu dan negara Malaysia dapat dibangunkan

Akan tetapi ‘menyedihkan’ pada zaman sekarang ini kerana apa yang dibangunkan UMNO kini hanyalah isteri-isteri pemimpin UMNO, anak-anak dan juga keluarga mereka. Itu apa yang diperkatakan oleh si penjilat Azmin Ali.

Difitnahnya konon rakyat diperah, dipijak dan di hina oleh anggota-anggota UMNO itu sendiri… Sebab tu la katanya, rakyat perlu bangkit bersatu lawan UMNO, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak. Lawan isteri perdana menteri, Datin Seri Rosmah Mansor dan Barisan Nasional.

Gomez rasa lagi baik rakyat bangkit menentang dan menuntut pembelaan kebajikan korang sebagai rakyat negeri Selangor dari Azmin. Dah la si Azmin tu terlibat skandal perempuan dan wang… Kemudian ada hati nak ceramah pasal rakyat perlu bangkit menentang UMNO. Negeri sendiri pun kacau bilau.

Bukan itu sahaja… Azmin sempat menghina para pemimpin cawangan UMNO kerana masih setia bersama UMNO. Malah menuduh mereka setia kerana dedak! Memfitnah Najib sebagai pemimpin yang rakus dan tidak lagi mengamalkan sistem demokrasi.

Fitnah dan kerja jijik Azmin tak terhenti disitu sahaja… Azmin malah berkata Najib kini menghadapi penyakit asal bangun je nak merompak… Lepas tu bagi dedak sikit pada rakyat dan pemimpin. Paling dahsyat bila tuduh Najib amal rasuah.

Siapa yang amalkan rasuah sebenarnya?? Gomez rasa Azmin ni patut ‘study’ bagi habis lagi mengenai zaman kejahatan Mahathir yang merompak harta rakyat, kekayaan Petronas dan Proton serta banyak lagi. Jangan tahu nak jilat parti cap bunga secara membabi buta hanya kerana dapat dedak dari Mahathir. – TiraGomez/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s