Cara Terbaru Pasangan Kekasih Sambut Hari Jadi

Berinovasi juga budak-budak sekarang ni bila berfikir, ingatkan tahu fikir pasal berjimak je dengan pasangan.. Rupanya, pasangan bercinta ni pandai juga fikir pasal ‘berjimat’..

Dah habiskan duit banyak sangat dekat kekasih keluar makan, beli tiket wayang, dan sewa hotel.. Ada pasangan bercinta ini gunakan cara yang sangat jimat untuk sambut hari lahir kekasihnya..

Mungkin pasangan kat luar sana yang dah mati kutu nak buat kejutan hari lahir kekasih boleh tiru cara ni.. Rasanya mesti pasangan kekasih korang suka sangat dengan kejutan ini..

Gantungkan seluar dalam dan baju dalam kekasih korang kat dinding mengikut bentuk abjad yang diingini.. Pasangan ini guna 3 abjad je iaitu H,B, dan D singkatan untuk Happy Birthday..

Sweet kan kalau awek korang dapat kejutan hari lahir macam ni? Tengok awek tu pun malu-malu kucing je, bila pakwe dia buat kejutan hari jadi macam ni.. Minta kat awek masing-masing bra dengan seluar dalam dorang, ayat sikit awek korang tu confirm dorang bagi punyalah.. Hahaha.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s