Neelofa Tayang Paha Putih Gebu Ketika Program ‘MeleTOP’

Nama pelakon popular Neelofa tak perlu lah Miss perkenalkan, namanya sekarang Miss tengok memang dah meletop-letop kerana penangan lakonannya bersama pelakon kacak, Fattah Amin menerusi drama ‘Suri Hati Mr.Pilot’.. Selagi drama tu belum tamat, nama pasangan tu akan sentiasa meniti di bibir peminat..

Baru-baru ni, hero dan heroin drama tersebut mengadakan ‘meet and greet’ bersama peminat dorang.. Memang mendapat sambutan hangat gila u’olls! Sampaikan ada yang sanggup ponteng kerja hanya semata-mata untuk bertemu dengan pasangan ‘sweet’ tersebut..

Tapi Miss bukannya nak menceritakan pasal drama popular tu pun.. Baru-baru ni u’olls ada menonton rancangan Meletop tak?? Miss dengar rancangan Meletop bukan main hangat lagi bila Fattah Amin pun turut hadir sebagai tetamu.. Patut lah kat Twitter penuh dengan tweet pasal pasangan tu jer..

Selain pasangan sweet tu yang berjaya menarik perhatian ramai, Miss tengok ada lagi satu benda yang menarik.. Apalagi kalau bukan seluar yang dipakai Neelofa! U’olls tengok jer lah seluar yang dipakai Neelofa tu, Miss rasa tak sesuai lah dengan penampilan dia sekarang ni..

Dah bertudung apa jadahnya pakai seluar koyak rabak macam tu! Dah lah bahagian koyak-koyak tu sampai ke paha Neelofa.. Tapi kalau ditanyakan kepada tuan empunya diri kenapa pakai seluar tu, Miss dah tahu jawapan yang Neelofa akan balas..

Mesti Neelofa akan jawab dia pakai inner warna kulit kat dalam.. Betul tak u’olls?? Begitu lah jawapan yang sering diberikan.. Kalau dia pakai inner sekali pun kat dalam, tapi tetap tak sesuai dengan penampilannya.. Tak payah lah nak hipster sangat!

Penampilannya tu hanya mengundangkan fitnah jer.. Dah lah dia pakai seluar tu ketika siaran secara langsung.. Sengaja nak mengundang kontroversi panas! Lain kali kalau nak pakai koyak rabak macam tu, tudung yang dipakai tu pun biar terkoyak rabak sekali.. Baru lah padan, dari atas sampai bawak rabak! Haishhh.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s