Awek WeChat Berang Kekasih Bagi ‘Fake Hope’

Pening kepala Miss A bila baca status yang di muat naik oleh dak-dak wicet ni.. Banyak kali dok ulang baca pun masih tak faham, apa benda tu ‘fakehope’? Miss A try google translate pun tak jumpa..

Rupanya, ‘fakehope’ tu harapan palsu.. Hahaha.. Dak wicet ni bab nak rosakkan bahasa Inggeris memang pandai.. Suruh pergi kelas Bahasa Inggeris, lari keluar dengan pakwe.. Bila dah bergaduh dengan kekasih, mula nak acah-acah pandai berbahasa Inggeris..

Sorang budak ni berang bila kekasih hatinya dah beri ‘fakehope’ pada cintanya.. Ingatkan dapat cinta sejati dari kekasih, rupanya diberi harapan palsu.. Jangan disebabkan ‘fakehope’ ni dik, ko dah hilang dara sudah la?

Budak sekarang ni bukan boleh, baru beri ‘fakehope’ sikit sanggup serah dara kat jantan.. Kemain lagi bagi ‘middle finger’ kat kekasih yang dah bagi ‘fakehope’.. Dah hilang dara leteww, itu yang marah sangat diberi ‘fakehope’.. Hahaha..

Kecik-kecik tak payah la gatai nak bercinta bagai.. Belajar la dulu bagi habis, belajar bahasa Inggeris tu lebih sikit, jangan tunjuk sangat bodoh tu kat orang.. Kesian nanti dapat anak, turun bodoh tu kat anak-anak pulak.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s