Busana ‘Kain Langsir’ Azharina Bernilai RM300,000

1w

2w

Kehangatan program realiti Gegar Vaganza memang tak boleh dinafikan.. Miss tengok setiap minggu, program tersebut sentiasa mendapat sambutan ramai dan trending world wide.. Ramai yang ‘excited’ terutama para peminat yang datang untuk menyaksikan program tersebut secara langsung..

Program realiti tersebut telah berlangsung selama tiga minggu.. Sayangnya dua peserta telah tersingkir.. Lagi 10 peserta masih teruskan perjuangan! Miss dengar persembahan peserta pada malam konsert minggu ketiga telah menarik perhatian ramai..

Salah seorang peserta yang berjaya menarik perhatian ramai adalah Azharina.. Bukan setakat vokal power Azharina menyampaikan lagu ‘No Women No Cry’ jer menarik perhatian, malah busana yang dipakai beliau pada malam tu turut mencuri tumpuan.. Berwarna-warni Miss tengok pakaiannya tu.. Hihihi..

Ada yang mengkritik pakaian yang dipakai Azharina macam ‘kain langsir’.. Kain langsir pun boleh! Hahhaa.. Tetapi ni bukan sebarang ‘kain langsir’ yer u’olls.. Miss dengar busana yang dipakai penyanyi tu, dibuat oleh pereka fesyen Razman Razmi dan ditempah khas dari Thailand dengan kos RM30,000!

Azharina bukan setakat dihias dengan busana mewah tu jer, malah anting-anting berlian yang dipakai penyanyi tu pulak bernilai RM100,000.., termasuk rantai yang sepatutnya dia pakai tapi tidak dibenarkan produksi.. So, jumlah keseluruhannya bernilai RM300,000 u’olls!

Malam tu jer RM300,000, hebat betoi Azharina! Azharina kononnya ingin tampil berbeza di dalam setiap persembahan dan tak nak terlalu bergantung kepada produksi untuk mengaturkan penampilannya.. Kalau ditaja memang tak payah fikirkan kos lah, pakai jer.. Betul tak?? – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s