Zarul Tuntut Ilmu Dengan Radhi OAG

Bintang GegarVaganza 3 (GV 3), Zarul atau nama sebenarnya, Zarulkefli Husin, 43, meminta tips nyanyian dari vokalis kumpulan OAG, Radhi.

Menerusi kemaskini Instagram milik Zarul, vokalis kumpulan Umbrella itu bertemu dengan Radhi dan ahli kumpulan OAG yang lain.

“Semalam pergi jumpa @radhioag mintak tips sesambil jamming lagu Generasiku. To be honest, memang saya tak pernah nyanyi pun lagu ni kat mana mana tapi bila dah jamming semalam baru rasa konfiden nak nyanyi.

“Namun cabaran tetap ada dimana lagu ni saya kena berhati-hati dengan patah lagu sebab lagu ni agak laju dan stamina kena tip top, dan last sekali mesti kena ada satu signature jump baru lagu ni jadi complete. Apapun kita merancang dan berusaha lepas tu kita tawakkal je lah,” tulis Zarul dalam salah sebuah entri Instagram miliknya.

Di konsert ketiga GV 3, Zarul bakal menyanyikan lagu kumpulan OAG yang berjudul Generasiku.

Konsert minggu ketiga GV 3 bakal membawa tema Ada Bran? dan 11 bintang masih kekal berentap untuk merebut gelaran juara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s