Berita Gary Keluar Dari Rancangan Runningman Gegarkan Industri Hiburan Dunia

Baru-baru ni Miss ada menceritakan pasal salah seorang ahli Running Man yang telah sah keluar dari program tersebut, iaitu Kang Gary.. Betul tak?? Keputusan Gary untuk meninggalkan program realiti hiburan popular tu telah mengejutkan ramai peminat rancangan tersebut..

Gary membuat keputusan untuk meninggalkan rancangan tersebut kerana mahu fokus kepada kerjaya nyanyiannya setelah hampir enam tahun bersama rancangan itu.. Miss ingatkan berita Gary keluar dari rancangan tu akan menjadi bualan hangat sementara jer.. Rupa-rupanya tidak u’olls!

Berita Gary meninggalkan Running Man dikatakan telah menggemparkan dunia u’olls! Miss dengar ramai peminat rancangan tu sedih dan tak dapat terima dengan keputusan Gary tu..

Ni confirm siap ada yang menangis-nangis bagai nak gila bila dengar berita ‘sedih’ ni kan.. Maklum lah peminat fanatik! Hahahha.. Miss tengok di internet, Youtube dan media sosial sekarang ni.., ramai peminat membuat video sedih yang berkaitan dengan Gary..

Power betul penangan Kang Gary noh! Yela, Gary pun banyak menghiburkan peminat rancangan tu dengan lawak dan gelagat selambanya.. Lebih-lebih lagi dia popular kerana menjadi ‘Monday couple’ bersama pelakon cantik Song Ji Hyo..

Korang rasa Gary akan batalkan niat dia tak untuk meninggalkan Running Man?? Mana lah tu dia akan kasihan melihat peminatnya yang mengharapkan dia terus bersama rancangan tu lagi.. Tapi kalau dia tak kembali pun, peminat kena terima dan hormati keputusannya yer.. – Misshana/Utaranews

One thought on “Berita Gary Keluar Dari Rancangan Runningman Gegarkan Industri Hiburan Dunia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s