Syarikat Zukieee, Viral Media Sdn. Bhd. Telah ‘Bungkus’!!

o

Nama Zukieee sememangnya dikenali ramai orang, lagi-lagi selepas dia masuk Super Spontan Superstar.. Lagi ramai orang kenal dia.. Tapi sayang, lepas satu, satu masalah yang menimpa si Zukieee ni.. Selepas dah selesai kes ‘sailang’ teman wanita ‘kawan baik, timbul pulak kontroversi Zukieee tipu peminat..

Miss dengar kes tu pun dah selesai.. Miss ingatkan tak akan ada lagi kontroversi panas yang akan menimpa Zukieee, rupa-rupanya sangkaan Miss meleset.. Terbaru, Miss dapat info, syarikat Zukieee iaitu Viral Media pulak dikatakan telah ‘bungkus’.. Macam-macam hal betul lah Zukieee ni!

Berdasarkan sumber yang Miss dapat, minggu ini adalah minggu terakhir syarikat tersebut beroperasi selepas satu mesyuarat yang dipengerusikan oleh Dato Aliff Syukri selaku pengurus besar syarikat terbabit diadakan.. Dengar kata pengurusan syarikat ni tunggang-langgang..

Ada yang kata gaji pekerja pun tak dibayar u’olls.. Aikss! Miss tengok Zukieee banyak jer dapat job, tak akan lah gaji pekerja pun tak dapat bayar kot.. Tak akan nak suruh pekerja semua tu kerja ‘free’ je kot.. Orang bangla kerja pun dapat gaji tau..

Bila Miss dengar syarikat Zukieee dikatakan muflis, Miss tak terkejut sangat lah.. Miss tengok cara Zukieee menganjurkan satu pertandingan Vine pun, dah nampak cara pengurusan dia macam mana..

Kalau peserta pertandingan tu tak bersuara, sampai kesudah pemenang pertandingan tu tak akan diketahui.. Jadi, tak hairanlah bila syarikat Zukieee ni kena tutup sebab diketuai pengurus yang tak sistematik macam ni.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s