Lisa Surihani Disembur Peminat

Dalam industri hiburan tempatan sekarang ni, Miss tengok memang lambakan muka-muka baru yang ada.. Contohnya yang tengah hangat ‘dipasaran’ ialah Ruhainies, Hafidz Roshdi, Azrel Ismail, Janna Nick, Mira Filzah dan ramai lagi.. Kalau nak disenaraikan nama-nama artis baru ni.. Dah tak terbilang Miss pun!

Nak jadi sebahagian daripada anak seni sekarang ni, memang mudah sangat.. Janji ada rupa yang menarik, senang nak dapat job dan popular.. Nak popular lagi, buat je kontroversi.. Confirm nama cepat naik..

Tengok jer lah pelakon kecik molek Ruhainies, lakonannya Miss tengok bukannya gempak sangat pun.. Disebabkan tercetus beberapa kontroversi panas membabitkan dia sebelum ni, terus namanya meletop-letop..

Baru-baru ni ada lah seorang artis yang tak baru dan lama sangat menjadi anak seni dalam industri hiburan ni, iaitu Lisa Surihani tampil memberi pendapat mengenai lambakan artis-artis baru yang sedia ada sekarang ni..

Dia ada lah tegur kepada artis-artis baru jangan terlalu obses mengejar populariti.. Tetapi gara-gara tegurannya itu, Lisa telah dikritik ramai.. Losa dikatakan tidak sedar diri.. Kononnya tak layak nak memberi nasihat bagai..

Ramai mengatakan Lisa sebagai pelakon pun tak ada nampak peningkatan sangat dari segi lakonan sejak awal kemunculannya.. Asyik membawa watak yang sama jer memanjang.. Tak menarik dan membosankan! Betul tu! Lakonanya biasa-biasa jer, kaku jer Miss tengok.. Ambik ko Lisa! Nak nasihat kan orang lain, last-last diri sendiri kena ‘bahan’!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s