Bapa Saudara Anak Nahas DUKE Cuba Putar Belit Cerita

Pening la kepala Miss A dok fikir masalah keluarga anak-anak mangsa nahas DUKE beberapa tahun lalu.. Sekejap kakak tuding jari kat adik, lepas tu adik pulak tuding jari kat kakak, mana satu betul ni bro?

Kalau betul ko di pihak yang benar, tunjuk segala duit keluar masuk yang netizen dah derma kat anak sedara ko tu Amira dan Aqila.. Rasanya lelaki yang nama Faizznur ni tak perlu nak diperkenalkan lagi kan?

Memang nama lelaki ni tengah popular seantero Malaysia.. Penuh caci maki yang diterima oleh Faizznur, sebab didakwa songlap duit anak sedaranya yang merupakan yatim piatu..

Dah tiga akaun milik Faizznur kena beku atas arahan pihak mahkamah.. Yang terbaru ni pulak, Faizznur ambil keputusan nak buka segala cerita dalam kelambu ahli keluarga..

Siapa yang nak mengaku di ‘berak tengah jalan’ kan.. Betul tak?? Pastinya kenyataan Faizznur menafikan dirinya seorang pemakan harta anak yatim..Faizznur twist cerita kakaknya Yusnidah yang jaga Amira dan Aqilah yang nak songlap duit anak yatim tu.. Pulak dah?

Sebenarnya kakak dia tu pegang gelaran Datin, kiranya hampa ni dalam kalangan keluarga yang kaya la noh? Datin dan adik beradik ada bisnes sendiri bukak kedai makan.. Habis tu dok kalut minta derma lagi pasal apa kalau dah kaya?

Dari derma kat keluarga yang dok berebut harta anak yatim ni, lebih baik derma kat rumah kebajikan anak-anak yatim lagi bagus.. Banyak lagi anak-anak kecil yang langsung tak dapat tatap muka mak bapa dorang sejak lahir lagi..

Derma juta-juta kat keluarga ni, last-last dok berebut dan gaduh ahli keluarga.. Tunjuk bukti jelah bro mana duit tu dah keluar, senang cerita.. Netizen pun tak bodoh.. Korang baca la penjelasan panjang lebar Faizznur ni.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s