Nur Sajat Kongsi Video Bogel Di Instagram

2a-copy

Alahaii.. Dah lama dia tak buat kontroversi panas, kali ni dia buat hal lagi.. Siapa tak kenal dengan usahawan kosmetik yang semakin mencipta nama di Malaysia, iaitu Nur Sajat.. Sebelum ni Sajat pernah menarik perhatian ramai apabila dikatakan sebagai transgender..

Tapi Sajat menafikan yang dia transgender.. Dia mendakwa yang dia kononnya dilahirkan sebagai khunsa.. Apa-apa jer lah Sajat! Tak kira lah dia khunsa atau apa-apa sekali pun.. Yang Miss tertanya-tanya ni, apa motif dia muat naik video mandi di laman sosial Instagram dia tu??

Mandi pun nak tayang dekat orang ke?? Perlu ke?? Sengaja.nak cetuskan publisiti murahan la tu! Haishh.. Dalam video tersebut menunjukkan Sajat bukan main lagi menjiwai dan miming lagu Liza Hanim yang bertajuk ‘Siapa Sangka Siapa Mendua’ dalam keadaan dia separuh bogel macam tu..

Bahagian bahu Sajat yang putih melepak tu baik punya terdedah.. Tak boleh blah lagi tu, Miss baca dia punya kapsyen bukan main bermotivasi bagai tapi macam tak kena jer dimuat naik dengan video tak senonoh tu.. Meroyan agaknya Sajat ni!

Sebelum ni pun pernah jugak Sajat muat naik video dia sedang berenang dalam kolam dengan bikini seksi yang mendedahkan aset dia yang mantop tu.. Kalau lelaki tengok video tu memang terliur lah.. Mengancam habis!

Agaknya kalau dia berada di negara barat, Miss tak terkejut kalau dia sanggup berbogel tanpa seurat benang.. Tengok jer lah gaya dia yang sekarang ni, sikit demi sikit dok tayang badan dia.. Bagi Miss, Sajat dengan anak pelakon Normah Damanhuri, Liana Rosli lebih kurang jer perangai.. Tak senonoh punya orang!! – Misshana/Utaranews

Ini lah kehidupan syg,jangan sedih2 bila pasangan Kita Tak Hargai Kita,dulu2 time susah2 bersama,ingat kan zaman2 handfon NOKIA330….seronok jer,main2 balas2 msg,walaupun time tu msg sekali hantar,dia caj 10sen…tetapi Bahagia sangat2…Tak pernah merunggut pasal hubungan dan status kehidupan…sebab apa,Kita merasa susah senang bersama,tapi……itu dulu syg…NOW ORANG DAH PAKAI IPHONE7 black jet,ko rasa!!! Nak pandang lagi zaman2 NOKIA LAGI KER UOLS!!! Sehitam black jet orang Jadi kan tau..Kita korban itu ini Demi dia,tapi!!! Bila dia dah berduit,dia ingat ker zaman2 Kita susah Senang bersama???semua nya menjadi dusta berlaka…sebab itu lah Kita sebagai Wanita,kena Bijak,guna akal tu,jangan lurus bendul sangat..Kita ini kena bijak beringat2…kena cantik kan diri,menjaga soal luar dan dalam,lepas tu kena Ada duit selit untuk diri Kita…ingat syg,sedangkan orang kahwin Selama 25thn pun boleh cerai berai ,apatah lagi kenal2 melalui wechat,IG dan Fb…lagi lah kena berwaspada…sebab tu lah,anda kena Pakai product2 sajat,untuk kekal cantik dan Meletop,lepas tu,klu nak buat in side income,boleh Jadi dropship atau agent kami..Baru lah Meletop,bila dia buat Hal pun Kita Tak payah pening2,sebab Kita dah cantik,lepas itu Ada side income pulak walaupun Kita suri rumah sepenuh masa..Betul Tak uols????..apa apa pun,Jangan mengata!!!!! #motivated #nursajat02 #janganmengata

A video posted by Nur Sajat (@nursajat02) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s