Isteri Black Tak Pandai Jaga Penampilan Diri

Penyanyi yang popular dengan lagu Anugerah Terindah, Black Hanifah adalah salah seorang penyanyi lelaki yang mempunyai suara ‘power’ didalam Malaysia ni.. Black merupakan penyanyi yang dilahirkan melalui program realiti ‘Mentor’..

Miss memang suka dengar lagu-lagu Black kerana suaranya memang ‘power’ u’olls! Bila dah jadi artis ni, sesetengah tu tak akan tumpu kepada satu bidang jer.. Macam Black, dia bukan setakat menyanyi jer.. Malah beliau juga pernah mencuba nasib sebagai pelakon..

Pada September 2013, penyanyi ni membuat keputusan untuk berkahwin dengan pasangannya, Naquia Yasirah.. Tak lama lepas tu, pasangan tersebut dikurniakan seorang cahaya mata..

Kehidupan keluarga Black pernah ‘dihinggap’ kontroversi yang agak panas, apabila anak beliau yang baru dilahirkan telah menjadi bahan kutukan netizen.. Anak kena kutuk, sapa tak naik angin weii..

Nampaknya kali ni, isteri Black pulak yang menjadi mangsa kritikan kerana berpenampilan selekeh.. Korang tengok gambar ni, Miss ingatkan pasangan tu hanya lepak-lepak dirumah jer.. Yela, Miss tengok rambut isteri Black macam baru bangun tidur je.. Hahahah..

Apa punya style lah ikat rambut macam tu?? Serabut semacam jer Miss tengok! Kalau malas nak mengikat pun, ikat lah bagi kemas sikit.. Tak ada lah serabai macam tu.. Ini dah macam orang dalam berpantang jer.. Hahhaa.. Baru je ada anak sorang.. Dah selekeh macam tu..

Nanti kalau ada rezeki lebih, dapat anak lagi.. Agak-agak macam mana la rupa isteri Black ek.. Entah-entah keluar rumah pakai kain batik je.. Hahaha.. Ataupun dia nak acah-acah mengikat rambut style perempuan Korea, tapi tak menjadi pulak.. ‘Style’ la sangat!!

Tak pasal-pasal kerana rambut, diri sendiri jadi ‘bahan’ kritikan.. Lain kali kalau nak nampak style dan mengikut fesyen semasa, biar fesyen tu kena dengan diri kita.. Bukannya ikut secara membuta tuli jer! Hahahha.. – MissHana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s