Lee Min Ho Dan Suzy Bae Akan Bintangi Drama ‘Descendant of The Sun’ Musim Ke-2

Sejak akhir-akhir ni Miss tengok banyak pulak kisah pasangan popular, Lee Min Ho dan Suzy Bae yang dok keluar di media.. Baru-baru ni jer kontroversi panas pasal dorang menjadi bualan hangat, bila Park Shin Hye dikatakan menjadi penghalang kepada perkahwinan pasangan kekasih ni..

Yang terbaru pulak, pasangan ni dikatakan bakal menjadi pelakon utama di dalam drama popular ‘Descendant of The Sun’ musim ke-2.. Bagi peminat drama tersebut, tahu lah siapa pelakon drama itu sebelum ni.. Sebelum ni drama tersebut dilakonkan oleh pelakon Song Hye Kyo dan Song Joong Ki..

Gandingan mantop kedua-dua pelakon itu telah berjaya membuatkan dram itu menjadi hits.. Lakonan mereka berdua juga sangat menjadi.. Tu yang boleh meletop tu..

Kalau Lee Min Ho dan Suzy berlakon dalam drama popular tu, menarik jugak ek.. Sebab di dunia realiti, dorang ni dah memang pasangan kekasih..

Lagipun kedua-duanya sudah memiliki banyak pengalaman dari segi lakonan.. Boleh dikatakan semua drama lakonan dorang, mesti akan menjadi hits..

Macam mana pun, Lee Min Ho dan Suzy belum memberikan sebarang kenyataan rasmi mengenai rancangan gandingan dorang bersama dalam drama popular tu.. Kedua-duanya kini sibuk dengan kerjaya masing-masing dan memiliki jadual yang ketat serta padat..

Apa-apa pun, kita tunggu je la kenyataan dari dorang kan.. Kalau betul gosip tersebut, memang menarik beb.. – MissHana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s